Vrijblijvend advies aanvragen
Dennis GrifhorstPartner
We helpen je graag verder
Bel Dennis op 088-1661300

Stuur Dennis een bericht

IT-beheer.

Omdat IT gewoon moet werken, zodat jij en je collega's productief kunnen zijn in jullie eigen business.

HELPDESK

Jouw IT-vragen snel en adequaat beantwoord.

NETWERKBEHEER

Altijd grip op de datastromen in het netwerk.

CLOUD

Zorg je dat overal kunt werken met goede cloud-oplossingen.

IT SECURITY

Veilig werken in een wereld vol bedreigingen.

IT-beheer.

Omdat IT gewoon moet werken, zodat jij en je collega's productief kunnen zijn in jullie eigen business.

Home / IT-Beheer

Continuïteit en Efficiency.

Met IT-beheer van SCC Business Systems haal je up-to-date kennis in huis, zodat je van continuïteit en efficiency verzekerd bent. Wij beheren je huidige IT-omgeving, en zullen je op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen die voordeel voor jouw organisatie kunnen bieden.

Vraag een offerte aan

Jouw IT-vragen snel en adequaat beantwoord.

Helpdesk.

icon

Communicatie

Wij hebben een scherpe focus op heldere communicatie, zonder technisch jargon. U wordt geholpen in het Nederlands, Engels of Duits.
icon

Ticket-systeem

Het ticket-systeem geeft inzage in de stand van zaken, en toont de snelheid van de service. Met een eigen inlog-account houd je makkelijk overzicht van de support-calls.
icon

Expertise

Zoals je van een professionele helpdesk mag verwachten hebben onze medewerkers brede kennis die continu wordt bijgewerkt. Zowel het Windows- als het Mac- als Linux-platform wordt ondersteund.
icon

Snel geholpen

Omdat wij weten dat jouw productiviteit van ons afhangt, reageren wij snel en adequaat. Mocht een supportvraag worden geëscaleerd naar een tweedelijns-collega, dan word je keurig op de hoogte gehouden.
star
star
star

Onze helpdesk is bemand met mensen die jouw bedrijf écht kennen. Zij kennen het doordat zij zelf een technische inventarisatie bij jou hebben uitgevoerd, of omdat zij middels ons excellente documentatiesysteem precies kunnen zien hoe de systemen zijn opgebouwd. Ons team is kundig, en, wat nog veel belangrijker is, stabiel. Door ons lage personeelsverloop leer jij de helpdeskmedewerkers snel kennen, en weet je dat je goed geholpen zal worden.

Vraag een offerte aan

Stevig grip op jouw datastromen.

Netwerkbeheer.

icon

Monitoring

Internetverbinding, router, firewall, switches en WiFi real-time gemonitord door intelligente software.
icon

Direct schakelen

Doordat er actief gemonitord wordt kunnen onze engineers bij een storing eenvoudig inzien waar de oorzaak van het probleem zit en daardoor direct schakelen.
icon

Helder spraakkanaal

Wij zorgen dat de telefonie-data gescheiden van de overige data wordt gerouteerd, zodat je altijd een kristalheldere spraakkwaliteit houdt.
icon

Altijd verbonden

Als je een primaire en een secundaire internetverbinding hebt, zorgt onze slimme firewall ervoor dat er automatisch wordt overgeschakeld bij een storing.
star
star
star

Netwerkbeheer is het beheer van de datastromen over jouw netwerk. Dit is het kennisgebied waar wij, onder de motorkap, kunnen zorgen voor een stabiele en veilige werkomgeving. Of het nu gaat om een WiFi-netwerk dat gegarandeerd presteert, of een dubbel uitgevoerde internetlijn, de netwerk engineers van SCC kunnen het verzorgen.

Vraag een offerte aan

Cloud-oplossingen, slim toegepast.

Cloud.

icon

Desktop in de Cloud

Overal ter wereld werken met je eigen desktop, programma's en data. En dat voor een vast laag bedrag per maand.
icon

Secure Cloud Storage

Als je écht zeker wilt zijn dat je data binnen Nederland blijft, werk je met een beveiligde verbinding op Secure Cloud Storage van SCC.
icon

Microsoft 365

SCC levert turnkey-oplossing voor Microsoft 365-omgevingen. E-mail, SharePoint, Teams, Telefonie, PowerApps. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.
star
star
star

SCC Business Systems biedt een groot scala aan cloud-diensten. Deze variëren van een eenvoudige mailbox in de cloud, tot complete webapplicaties. Met name op het gebied van Microsoft 365 bestaan vele mogelijkheden om jouw business slimmer en efficiënter te laten lopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag een offerte aan

Laat geen ruimte voor toeval.

IT-security.

icon

Veilige systemen

Desktop Security Services zorgt ervoor dat de systemen automatisch worden voorzien van alle essentiele updates en harddisk-encryptie.
icon

E-mailprotectie

Wees beschermd tegen CEO-scams en e-mails die kwaadaardige links bevatten. Met onze maatregelen worden jouw mensen niet meer blootgesteld aan deze bedreigingen.
icon

Loginbeveiliging

Met 2 Factor Authenticatie zijn alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet meer voldoende om toegang te krijgen tot een systeem. Er is aanvullend akkoord via je smartphone vereist.
icon

Intelligente firewalls

SCC stelt een intelligente firewall in die naadloos past bij jouw organisatie, zodat ongenode gasten buiten de deur blijven.
star
star
star

Bedrijven staan dagelijks bloot aan vele cyberbedreigingen. Ook jouw bedrijf wordt onder vuur genomen, al merk je daar zelf niet direct zo veel van. Bij SCC Business Systems hebben wij een pakket van security-maatregelen samengesteld, dat naadloos aansluit op alle organisaties van 5 tot 500 werkplekken. Bijkomend voordeel is dat het vrijwel direct kan worden uitgerold, zodat de veiligheid van jouw IT-omgeving geen uur langer dan nodig is, onbeschermd hoeft te blijven.

Vraag een offerte aan

Wat onze klanten zeggen

Echt full service!

Wij hebben het IT-beheer voor al onze vestigingen al jarenlang geregeld met een SLA-overeenkomst van SCC Business Systems. Veel kennis in huis en ook in het weekend bereikbaar

CW Chan
Wah Nam Hong Intl.

Persoonlijke en snelle service

De persoonlijke en snelle service van SCC maakt de communicatie gemakkelijk en prettig. De kennis van ons bedrijf in combinatie met de assertiviteit leiden tot goede ondersteuning.

Jessica Magnée
APTO Architects

Goede communicatie

De medewerkers van SCC luisteren om te begrijpen en spelen hier vervolgens vakkundig op in. Snel en gedegen.

Josceline Bogaers
People Select Executive Search

Bekijk ook

security

Security

Modulaire oplossingen om cybercriminelen buiten de deur te houden

VOIP

Telefonie

Bellen via je laptop, mobiel, headset, of met een bureautoestel

cloud

Cloud

Veilige toegang tot je bedrijfsdata vanaf elke plaats ter wereld