Let op! U gebruikt een verouderde browser
Mogelijk werken niet alle functionaliteiten van deze website optimaal.
Klik om melding te sluiten.
Vrijblijvend advies aanvragen

Microsoft 365.

Het cloud-platform voor zakelijk Nederland. Lees hier wat het voor jouw business kan betekenen.

OFFICE APPS

Werk online of lokaal met je vertrouwde Office-applicaties.

FILESHARING

Persoonlijke en gemeen-schappelijke data veilig in de cloud.

SAMENWERKEN

Chat, bestandsdeling, video-conference en telefonie in één.

POWERAPPS

Bouw zelf eenvoudig en snel apps. Of laat SCC dit voor je doen.

Microsoft 365.

Het cloud-platform voor zakelijk Nederland. Lees hier wat het voor jouw business kan betekenen.

Home / Cloud-diensten / Microsoft 365

Laat jouw business groeien met onze kennis.

Microsoft 365 biedt zó veel mogelijkheden en functies, dat het letterlijk vele studies vergt om deze goed toe te passen in een organisatie. Het goede nieuws is dat onze mensen deze studies al hebben gevolgd, zodat zij deze kennis kunnen toepassen op jouw organisatie. Wij kunnen je adviseren middels een adequaat en no-nonsense consultancy-traject, vervolgens kunnen we de afgesproken plannen efficiënt implementeren, om het geheel na oplevering voor je te beheren.

Vraag een offerte aan

De applicaties die je kent, plus veel meer.

Office Applicaties.

icon
Outlook
icon
Word
icon
Excel
icon
Powerpoint
icon
Access
icon
Publisher
Deze bekende applicaties kun je per licentie op 5 verschillende apparaten (Windows, Mac, Tablet, Smartphone) installeren, of via de webbrowser online gebruiken. Met Exchange Online krijg je een mailbox van 50 of zelfs 100GB.
* Specificaties kunnen per licentievorm afwijken
star
star
star

Met Microsoft 365 heb je altijd recht op de laatste versie van de Office-applicaties. Zo creëer je uniformiteit in het licentiebeheer, en voorkom je de situatie waarin sommige gebruikers nog met een oude versie werken, terwijl andere al zijn geüpgraded. Een aanvullend voordeel is dat de medewerkers de Office-applicaties op 5 verschillende apparaten mogen installeren, zodat men ook thuis productief kan zijn.

Vraag een offerte aan

Veilige data-opslag in de cloud.

Data in de Cloud.

icon
Exchange Online
icon
OneDrive
icon
SharePoint Online
icon
Teams
Microsoft 365 biedt verschillende mogelijkheden om je bedrijfsdata in de cloud op te slaan. Voor veel bedrijven is het moeilijk om te bepalen welke methode het beste bij hen past, en een daadwerkelijke migratie van de data naar de cloud uitvoeren is vaak al helemaal een brug te ver. SCC Business Systems kan je adviseren over de toe te passen methode, het cloud-platform voor je implementeren en de migratie uitvoeren. Alles in één keer geregeld.
star
star
star

Alvorens we je data naar de cloud migreren, stellen we samen met jou een dataplan op. Zo is het voor alle betrokkenen glashelder welke data, wanneer verplaatst wordt. Daarnaast zorgt deze voorbereiding ervoor dat het beheer volgens de afgesproken beleidslijnen wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om het beheer geheel aan SCC Business Systems uit te besteden, maar je kunt er ook voor kiezen om de touwtjes deels in eigen handen te houden.

Vraag een offerte aan

Met Teams vervagen alle grenzen.

Samenwerken.

icon
Chat
icon
Cloud-opslag
icon
Video-conference
icon
Telefonie
Eén van de meest krachtige apps van Microsoft 365 is Microsoft Teams. Je kunt met deze app werkelijk grenzeloos samenwerken met collega's die zich overal ter wereld kunnen bevinden. Gebruik de chat-functie voor een snelle mededeling. Gebruik video conferencing om met collega's of externen op afstand te vergaderen. En integreer je telefooncentrale voor traditionele telefonie ook in Teams, zodat alle medewerkers locatie-onafhankelijk bereikbaar zijn op hun eigen telefoonnummer. Je werkt ook eenvoudig samen in en aan bestanden die in de Teams-cloud zijn opgeslagen.
star
star
star

De implementatie en correcte toepassing van Microsoft Teams vergt de nodige kennis. Laat SCC Business Systems een vrijblijvende inventarisatie maken van jouw organisatie, zodat je zeker weet dat je alles uit je Microsoft 365-licentie haalt. Wij helpen je graag met het gehele proces van ontwerp, tot implementatie, tot beheer.

Vraag een offerte aan

Ontsluit je bedrijfsdata.

Eenvoudig automatiseren.

icon
Powerapps
icon
PowerBI
icon
Power Automate
Begin direct met het bouwen van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen, zodat je zelf geen code hoeft te schrijven. Of, als je je tijd beter aan je eigen business kunt besteden, dan kan SCC je helpen met de ontwikkeling van de apps die naadloos aansluiten op jouw organisatie. Behalve het ontwikkelen van apps, kan SCC Business Systems ook krachtige management rapportage op basis van Microsoft Power BI voor jouw organisatie verzorgen. Neem contact met ons op voor nadere informatie.
Waarom kiezen voor SCC?
ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1992 een betrouwbare IT-partner voor talloze organisaties.
female

Onder vrouwelijk bestuur

Het management van SCC is 50% vrouwelijk.
loyalty

Klantloyaliteit

97% van bedrijven die klant worden, blijven dat voor het leven.
rating

Helpdeskwaardering

Onze helpdesk krijgt een gemiddelde score van 4.8 uit 5 van onze klanten.
Alle redenen op een rij

Bekijk ook

SLA

Full SLA

Je complete IT geregeld tegen een vast maandtarief per werkplek

VOIP

Telefonie

Bellen via je laptop, mobiel, headset, of met een bureautoestel

cloud

Cloud

Veilige toegang tot je bedrijfsdata vanaf elke plaats ter wereld