Let op! U gebruikt een verouderde browser
Mogelijk werken niet alle functionaliteiten van deze website optimaal.
Klik om melding te sluiten.
Vrijblijvend advies aanvragen
Home / Over SCC

Over SCC Business Systems

SCC Business Systems is opgericht in 1992 door Alison Smith (UK) en Dennis Grifhorst (NL) en helpt sindsdien organisaties met het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Het Brits/ Nederlandse management stelt SCC uitstekend in staat om Nederlandse vestigingen van internationale ondernemingen te faciliteren. Wij helpen klanten met 10 tot 250 geautomatiseerde gebruikers.

SCC gaat voortdurend met de nieuwste ontwikkelingen mee om een zo compleet mogelijk dienstenpakket te bieden. Ter illustratie hiervan onderstaand onze tijdlijn:

1992
Oprichting SCC
1999
Afdeling systeembeheer
2008
Back-up & Disaster Recovery
2009
Zakelijke telefonie
2011
Cloud diensten
2019
Open Source-networking
2018
Mobiele telefonie
2017
Office 365-specialisatie
2015
Ontwikkel-diensten
2013
Webservices

Vertrouwen

SCC heeft een uitzonderlijk loyaal klantenbestand. Bedrijven die klant worden, blijven dat vrijwel altijd voor het leven. Het vertrouwen dat deze bedrijven in ons stellen, hebben we in de loop van de relatie verdiend. Voor bedrijven die ons nog niet zo goed kennen, hebben we hieronder de kernwaarden die tot vertrouwen leiden gevisualiseerd. We bespreken deze waarden wekelijks met elkaar om ze helder in het vizier te houden.

De kernwaarden van SCC

icon

Relaties

Samen werken aan succesvolle en langdurige relaties, gebaseerd op integriteit en vertrouwen.
icon

Communicatie

Wij staan ons erop voor dat onze collega's in staat zijn om technische vraagstukken in begrijpelijke taal te verwoorden.
icon

Expertise

Omdat IT nooit stil staat, wordt ons technische team voortdurend bijgeschoold om de meest innovatieve oplossingen te kunnen bieden.