Let op! U gebruikt een verouderde browser
Mogelijk werken niet alle functionaliteiten van deze website optimaal.
Klik om melding te sluiten.
Vrijblijvend advies aanvragen
NIEUWS
Op 04 May 2017 door Dennis Grifhorst

SCC verzorgt achtervang voor New Forrest

De firma New Forrest, producent van o.a. de Kwekkeboom Oven-snacks, heeft SCC Business Systems gekozen als secundaire systeembeheerder.
New Forrest werkt met een interne systeembeheerder, die alle beheer- en helpdesktaken voor zijn rekening neemt. Als hij om welke reden ook één of meerdere dagen afwezig is, dan levert dit voor de gebruikers logischerwijs ongemak en lange wachttijden op.

Om dit probleem eens en vooral op te lossen maakt New Forrst BV op ad hoc-basis gebruik van de helpdesk van SCC Business Systems. Wij hebben een uitgebreide inventarisatie van het netwerk gemaakt, en aan de hand daarvan een secure documentatie opgesteld waarmee onze helpdesk uitstekend in staat is de medewerkers van New Forrest te helpen bij hun gebruikersvragen. Het unieke aan deze afspraak is dat de dienstverlening voledig op afroep wordt geleverd. Zolang de interne systeembeheerder aanwezig is, wordt er geen beroep gedaan op SCC, en maakt New Forrest dus ook geen kosten. Maar zodra het nodig is, kan de dienstverlening worden geactiveerd en wordt de operationele continuïteit van New Forrest gegarandeerd.

Wat vond je van dit bericht?
bad
slecht
 
middle
middel
matig
good
goed
 
Dank voor je mening!
Je stem wordt anoniem geregistreerd. We zouden het echter leuk vinden om te weten wie je bent, en graag horen of je opmerkingen of suggesties hebt. Beide velden zijn uiteraard geheel vrijblijvend.
Je beoordeling is verwerkt.
Deel dit bericht op social media