Let op! U gebruikt een verouderde browser
Mogelijk werken niet alle functionaliteiten van deze website optimaal.
Klik om melding te sluiten.
Vrijblijvend advies aanvragen
NIEUWS | REMINDER
Op 08 May 2016 door Dennis Grifhorst

Gratis update naar Windows 10 eindigt

Bij de introductie van Windows 10 werd aangekondigd dat upgraden vanaf Windows 7 en Windows 8 het eerste jaar kosteloos zou zijn. Nu Windows 10 bijna 10 maanden op de markt is, resteert dus nog iets meer dan twee maanden om van deze actie gebruik te maken. Na 29 juli 2016 zal het niet meer mogelijk zijn om kosteloos te upgraden naar Windows 10. De prijs voor Windows 10 Home zal dan 119 Dollar gaan bedragen.

Ondertussen gaat Microsoft onverminderd door met het aandringen om vooral de upgrade uit te voeren bij Windows 7 en -8 gebruikers. Ze hebben zelf geëxperimiteerd met meldingen die, als ze een uur lang worden genegeerd, de upgrade automatisch starten. Dit heeft in sommige gevallen geleid tot ongewenste resultaten.

Op dit moment zijn er zo een 300 miljoen devices uitgerust met Windows 10. Het is Microsofts doelstelling om uiteindelijk ca. 1 miljard apparaten (computers, tablets, smartphones) met Windows 10 te bedienen.

Hulp bij upgraden?
Upgraden naar Windows 10 is niet moeilijk, maar kan soms wat valkuilen herbergen. Wil je hulp bij het upgraden van je systemen, neem dan gerust contact met ons op (088-166 1300). We helpen je graag verder.

Wat vond je van dit bericht?
bad
slecht
 
middle
middel
matig
good
goed
 
Dank voor je mening!
Je stem wordt anoniem geregistreerd. We zouden het echter leuk vinden om te weten wie je bent, en graag horen of je opmerkingen of suggesties hebt. Beide velden zijn uiteraard geheel vrijblijvend.
Je beoordeling is verwerkt.
Deel dit bericht op social media