Let op! U gebruikt een verouderde browser
Mogelijk werken niet alle functionaliteiten van deze website optimaal.
Klik om melding te sluiten.
Vrijblijvend advies aanvragen
ICT-BEHEER
Op 02 Jun 2015 door Alison Smith

Support Windows Server 2003 stopt!

Microsoft stopt per 14 juli 2015 met de ondersteuning van Windows Server 2003. Maak je nog gebruik van deze server-versie? Dan is het tijd om in actie te komen en de bedrijfsdata veilig te stellen.

Wat betekent dit voor jou?
Om duidelijkheid te bieden aan de Windows Server-klanten heeft Microsoft een video gemaakt waarin het bedrijf precies uitlegt wat de beëindiging van de ondersteuning voor jou betekent. Kort gezegd kun je migreren naar een cloud-oplossing of naar Windows Server 2012. Klik op de afbeelding hieronder om de video af te spelen:
microsoft-video

Veilig migreren Voor je daadwerkelijk afscheid neemt van je Windows Server 2003-server raden wij aan goed te inventariseren welke eisen je hebt, en pas dan een plan voor de volgende stap te maken. Microsoft heeft een speciale hulpwebsite opgezet waarin de 4 stappen van migratie worden uitgelegd. De vier stappen zijn:
Onderzoek Beoordelen Kiezen Migreren
Bepaal welke systemen en applicaties nog draaien op Windows Server 2003 Categoriseer je huidige systemen en applicaties op basis van type, onmisbaarheid, complexiteit en risico Vind de juiste migratie-bestemmingen, er zijn diverse goede alternatieven beschikbaar waaronder Office 365. Begin met migratie: gebruik hulpprogramma’s en services van Microsoft of SCC Business Systems.


Hulp nodig?
Neem voor advies over alternatieven en hulp bij migratie contact met ons op. Dit kan via info@scconline.nl of telefoonnummer 088-166 1300. Je kunt ook op onderstaande contactknop klikken. Wij helpen je graag!


Wat vond je van dit bericht?
bad
slecht
 
middle
middel
matig
good
goed
 
Dank voor je mening!
Je stem wordt anoniem geregistreerd. We zouden het echter leuk vinden om te weten wie je bent, en graag horen of je opmerkingen of suggesties hebt. Beide velden zijn uiteraard geheel vrijblijvend.
Je beoordeling is verwerkt.
Deel dit bericht op social media