BLOG | INFO
Op 13 Jul 2021 door Jeffrey den Heijer

Zo landt een security awareness programma wel

De "menselijke firewall" is toch zeker de belangrijkste schakel in uw dagelijkse security.
Mensen maken fouten, soms met verstrekkende gevolgen voor de organisatie. Recente incidenten. . .
BLOG | INFO
Op 14 May 2021 door Jeffrey den Heijer

Cyber Security Ambassadeurs

SCC is een Cyber Ambassadeur. Wij werken samen met het Platform voor Veilig Ondernemen (PVO) als een Cyber Ambassadeur voor de Regio Amsterdam-Amstelland. Het doel hiervan is om mede-ondernemers bewus. . .
BLOG | INFO
Op 09 Mar 2021 door Jeffrey den Heijer

IT-trends voor 2021

Inmiddels ligt het jaar 2020 alweer enige tijd achter ons. Het was een jaar wat in het teken stond van Covid-19. Waarschijnlijk is er door de pandemie een grote verschuiving geweest in jouw IT-landsch. . .
BLOG | INFO
Op 03 Feb 2021 door Jeffrey den Heijer

Deze 5 IT-security-tips kun je direct toepassen

Digitale veiligheid van uw onderneming is zeer belangrijk! Cybercrime ligt op de loer en is daarmee een belangrijk onderwerp. U wilt de continuïteit van uw onderneming waarborgen. Maar hoe doet u. . .
BLOG | INFO
Op 04 Jan 2021 door Jeffrey den Heijer

Beperk jij het risico van downtime al?

De boekhouding, voorraadbeheer, facturatie, werkplanning. Voor de dagelijkse gang van zaken is jouw organisatie voor circa. 80% afhankelijk van IT.Bij een IT-storing binnen jouw bedrijf liggen vaak ve. . .
BLOG | INFO
Op 22 Dec 2020 door Jeffrey den Heijer

2020 in een vogelvlucht

Dennis Grifhorst
" Als we dit jaar ergens niet omheen konden dan is het wel de coronacrisis. Deze crisis houdt ons allen nog steeds elke dag bezig. Na de persconferentie in maart van dit . . .
BLOG | INFO
Op 08 Dec 2020 door Jeffrey den Heijer

Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams

De overstap naar bellen met Teams gaat niet vanzelf. Er zal intern moeten worden gekeken naar de huidige werkwijze, hoe werkt men nu samen en hoe. . .
BLOG | SECURITY
Op 11 Nov 2020 door Jeffrey den Heijer

IT Security Op Orde

Als IT-manager zijn alle gevaren voor een slecht beveiligd bedrijfsnetwerk en omgeving al tijden geen geheim meer voor jou. Met grote regelmaat zien we toch dat er vaak eenvoudige punten nog over het . . .
SECURITY
Op 12 Feb 2020 door Alison Smith

Password Management

Unless you want to be a sitting duck for hackers you need a strategy for managing all those passwords. We all know the rules, the do’s and the don’ts, but when you have multiple passwords to reme. . .
INFORMATIE
Op 21 Oct 2019 door Patrick Kuiken

Info over Phishing

Phishing is het fenomeen waarbij u e-mails ontvangt die ogenschijnlijk van grote instanties afkomstig zijn, maar in werkelijkheid van criminelen afkomen die proberen belangrijke informatie te . . .
NIEUWS
Op 10 Aug 2019 door Alison Smith

Desktop Security Services van SCC Business Systems

We maken allemaal al decennialang gebruik van antivirus-software. De meest recente ransomware-aanvallen tonen aan dat een goede antivirus-tool niet meer voldoende bescherming biedt tegen dit soort bed. . .
SECURITY
Op 15 Jun 2019 door Dennis Grifhorst

10 tips tegen phishing

Phishing-aanvallen zijn tegenwoordig populairder dan ooit bij cybercriminelen. Een phishing-mail is een e-mail die eruitziet alsof hij van een betrouwbare bron afkomstig is, en een reactie van de leze. . .
COMMUNICATION
Op 25 May 2019 door Alison Smith

Creating customer wow in our business

At SCC, excellent customer service and good communication are the focus of our conversation every Friday morning. We gather the whole team for a short meeting where we collaborate on open customer is. . .
NIEUWS | SECURITY
Op 29 Mar 2019 door Dennis Grifhorst

Aanzienlijke toename ransomware

De afgelopen jaren is het aantal aanvallen met zogenaamde ransomware (of cryptoware) exponentieel toegenomen. En het verontrustende is, dat vele van deze aanvallen onopgemerkt blijven door de grote an. . .
VOIP
Op 24 Mar 2019 door Dennis Grifhorst

10 redenen om op VOIP over te stappen

Er waren altijd al vele redenen om de overstap naar VOIP te maken, maar met de meest recente ontwikkelingen is er geen goede reden meer te bedenken om op het traditionele telefonieplatform te blijven.. . .
ICT-BEHEER
Op 24 Mar 2019 door Dennis Grifhorst

10 redenen om ICT-beheer uit te besteden

De beslissing om ICT-beheer binnenshuis op te lossen of uit te besteden kan een lastige zijn. Onze jarenlange ervaring in het leveren van eerste klas ICT-beheer stelt ons in staat 10 sleutelredenen te. . .
OPERATING SYSTEMS
Op 13 Mar 2019 door Dennis Grifhorst

Windows 10-updates

Microsoft heeft een nieuwe functie voor Windows 10 geïntroduceerd. Hiermee kunnen problematische systeemupdates automatisch ongedaan worden gemaakt.Een Windows 10-update wordt alleen automatisch . . .
NIEUWS
Op 06 Mar 2019 door Patrick Kuiken

De 100% fix tegen ransomware

U doet er natuurlijk alles aan om niet ten prooi te vallen aan een ransomware-aanval. Toch zien wij in de praktijk dat bedrijven soms een steekje laten vallen waardoor ze tóch in de problemen k. . .
NIEUWS
Op 04 May 2017 door Dennis Grifhorst

SCC verzorgt achtervang voor New Forrest

De firma New Forrest, producent van o.a. de Kwekkeboom Oven-snacks, heeft SCC Business Systems gekozen als secundaire systeembeheerder.
New Forrest werkt met een interne systeembeheerder, die alle . . .
REVIEW
Op 26 Aug 2016 door Alison Smith

Microsoft Surface Pro 4

Forget the desktop PC. Forget the regular laptop. This two-in-one hybrid laptop/tablet is lighter than a laptop, with a better screen and more options.

When my old notebook fin. . .
AANKONDIGING
Op 11 Jul 2016 door Dennis Grifhorst

Downtown Offices tekent bij SCC

Met ingang van 1 augustus neemt SCC Business Systems het IT-beheer over bij de firma Downtown Offices.

Downtown Offices biedt turnkey kantoorruimtes aan in hartje centrum van Amsterdam. De huur. . .
NIEUWS | REMINDER
Op 08 May 2016 door Dennis Grifhorst

Gratis update naar Windows 10 eindigt

Bij de introductie van Windows 10 werd aangekondigd dat upgraden vanaf Windows 7 en Windows 8 het eerste jaar kosteloos zou zijn. Nu Windows 10 bijna 10 maanden op de markt is, resteert dus nog iets m. . .
ICT-BEHEER
Op 02 Jun 2015 door Alison Smith

Support Windows Server 2003 stopt!

Microsoft stopt per 14 juli 2015 met de ondersteuning van Windows Server 2003. Maak je nog gebruik van deze server-versie? Dan is het tijd om in actie te komen en de bedrijfsdata veilig te stellen.